KOHTEET

AS OY HELSINGIN POHJANTÄHDENTIE 59

Suutarilan viihtyisälle pientaloalueelle on valmistumassa kuusi terveellistä perheasuntoa. Modernit ja laadukkaasti suunnitellut ratkaisut sekä hengittävä ja pitkäikäinen CLT-massiivipuurakenne takaavat asumisen mukavuuden. 

A1, A2 - 57m2 3h+k

B1, B2, C1 ja C2 - 94m2 4h+k

Valittavana on kaksi erilaista sisustusteemaa. A1, B1 ja C1 asunnoissa on läpikuultavat puupinnat sekä mustat kiintokalusteet, porrasrugot ja saunat. A2, B2 ja C2 asunnoissa vastaavasti valkokuulto puupinnat, valkoiset kiintokalusteet, porrasrungot sekä vaaleat saunat.

Talot valmistetaan täysin valmiiksi valvotuissa tehdasolosuhteissa joten rakentamisen aikaiset riskit on minimoitu. Talotehtaalla on sertifioitu tuotanto ja sähköinen laadunhallintajärjestelmä. Massiivipuinen runko on hengittävä, turvallinen sekä pitkäikäinen. Massiivipuutalossa on hyvä ja terveellinen asua. Puuseinät ja katot sitovat sekä luovuttavat kosteutta ja samalla poistavat bakteereja sekä epäpuhtauksia huoneilmasta. Modernit puupinnat ovat esteettisesti kauniita ja kokonaisuus on laadukkaasti viimeistelty. Sisustuksen kruunaa laadukkaat pintamateriaalit linjalattiakaivoineen ja isoine laattoineen.

Tutustu kohteeseen kiinteistönvälittäjän sivuilla tästä.

Kohteen myynti: 

Jyrki Jokitalo
Myyntipäällikkö, LKV LVV, julkinen kaupanvahvistaja, Avot LKV
p. 044 580 7637 

OSTAMME TONTTEJA

Ostamme rakennuskelpoisia pien- ja kerrostalotontteja PK-seudulta sekä Tampereelta. Tontinomistaja, ota yhteyttä.